Un nou pas pentru proiectul Centrului Integrat de Transplant de la Cluj

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a transmis în vederea publicării în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul referitor la achiziționarea serviciilor de execuție a lucrărilor de edificare a Centrului Integrat de Transplant de la Cluj.

„?????? ????-? ???? ?????, ?????? ?? ??????????, ?? ??????? ?????????? ???? ??????????? ?????? ??? ????????, ?? ????, ?????? ?????? ???????? ?? ?????????? ??? ???? ?? ??? ?????? ?? ???-???. ??? ???? ??? ???? ?? ???? ?? ??? ?????? ?? ??????? ??????????? ?? ?? ???????? ????-?? ???? ?????, ?????? ????? ??????????? ??????? ???????? ??????? ???????????, ?? ? ?????????? ?????? ???? ?????? ??????? ???? ??? ?? ?????? ???????? ???????, ?? ??? ?????????? ?? ????? ???? ???” a precizat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Cu o valoare estimată la cca 200 de milioane euro, proiectul Consiliului Județean Cluj vizează edificarea primului centru de transplant din țară care integrează facilitățile necesare pentru patru tipuri de transplant: de cord, plămân, hepatic și renal. În cadrul acestuia, toate circuitele, spațiile și funcțiunile necesare vor fi realizate la cele mai înalte standarde din domeniu.

Având un regim de înălțime 4S+P+5E+Et, edificiul medical ultramodern va dispune de 12 săli de operație și chirurgie, zone de Imagistică și UPU, laboratoare, unitatea de transfuzii și recoltare sânge, zona ATI, cabinete medicale și săli de cercetare, saloane, heliport, etc. De asemenea, va avea un număr de 280 de paturi pentru pacienți și 176 de locuri de parcare.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY