Evalueserve își extinde activitatea din România și inaugurează un nou birou în Cluj Napoca

Trimite și altora

Economia Clujului continuă să atragă noi investiții. Evalueserve, compania globală specializată în servicii de cercetare și analiză de date, inaugurează vineri, 2 septembrie, noul birou din Cluj-Napoca. La 12 ani de la începerea activității în România si inaugurarea primului birou, extinderea biroului Evaluserve din Cluj marchează dezvoltarea susținută a companiei în regiune.

Centrul de excelență Evaluserve din România este cel mai mare centru din Europa și are un rol critic în planul de dezvoltare strategică a companiei. Numărul angajaților Evaluserve România s-a dublat în ultimii doi ani datorită dezvoltării accentuate a produselor și serviciilor sale pentru sectoarele financiare, de tip corporate și pentru clienții săi din sfera serviciilor profesionale, precum și a dezvoltării produselor și serviciilor de analiză de date și a tehnologiilor de inteligență artificială (AI).

Anul trecut, Evalueserve a deschis un birou la București cu scopul de a atrage noi experți supra-specializați. In 2022, birourile Evaluserve din România au obținut certificarea Great Place to Work.

Cu ocazia inaugurării noului birou extins, vineri, 2 septembrie, Evalueserve va organiza un panel de discuții despre economia României precum și subiecte legate de domeniul tehnologic, financiar și cel al serviciilor profesionale.

Panelul va fi susținut de reprezentanți ai autorităților locale și ai mediului academic precum Dan Tarcea, viceprimar al orașului Cluj-Napoca ori Răzvan Valentin Mustață, decan al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY