Ministrul Violeta Alexandru, nemulțumit de activitatea ANOFM

Trimite și altora

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, este nemulțumită de activitatea Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă. Ea le cere funcționarilor acestei agenții să iasă din birouri și să încerce să se implice în atragerea de resurse umane pe piața muncii. În acest context, ministrul Violeta Alexandru a lăudat activitatea angajaților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Cluj, care au organizat mai multe acțiuni de informare destinate liceenilor.

Ministrul Muncii a efectuat o vizită inopinată la mai multe instituții din subordinea sa, din județele Cluj și Bistrița-Năsăud.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUn nou parc logistic va fi deschis în Gilău
Next articleInvestiții de 2.500.000 de lei în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty − 17 =