Aproape 6,4 milioane de lei pentru un nou pod în localitatea Pâglișa

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziția lucrărilor de construire a unui pod nou în localitatea Pâglișa, comuna Dăbâca, la kilometrul 30+977 al drumului județean 161.

Necesitatea reabilitării complete a podului a apărut în contextul în care au fost semnalate o serie de degradări ale acestuia. În urma evaluării întreprinse de către experți, a rezultat ca fiind indicată soluția demolării vechiului pod și construirii unuia nou, în locul reparării acestuia. Se impune a fi precizat faptul că podul nu prezintă niciun fel de pericol în momentul de față, acesta putând fi traversat în deplină siguranță.

Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 17 octombrie 2022, ora 15.00, iar criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate-preț”.

Valoarea estimată a contractului este de 6.393.993 de lei, fără TVA, iar finanțarea va fi asigurată prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Durata maximă de execuție a lucrărilor este de 36 de luni.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY