Clujul, pregătit de Codecamp

Trimite și altora

Clujul va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente IT. Este vorba de Codecamp, organizat în 27 octombrie, eveniment care atrage importanți giganți tehnologici.

Printre aceștia se numără HTEC Group, companie globală de servicii de tehnologie, consultanță și software, cu sediul în San Francisco

Recent intrat pe piața din Romania, HTEC își propune să atragă cele mai bune talente tech pentru a contribui la unele dintre cele mai atractive proiecte. În acest sens, HTEC a devenit partener Codecamp pentru două dintre cele mai importante conferințe locale din domeniul IT.

În cadrul primelor apariții oficiale la evenimentele regionale, echipa HTEC va întâmpina participanții interesați la corner-ul dedicat companiei cu o surpriză specială, inspirată de prezența HTEC pe plan local. Reprezentanții HTEC vor împărtăși cu cei prezenți mai multe despre impactul pe care compania îl are la nivel global prin produsele și platformele digitale complexe pe care le dezvoltă în domenii precum Transporturile, Sănătatea, Mobilitatea, GreenTech și multe altele.

La nivel global, HTEC Group are mai mult de 2000 de angajați, ce lucrează în centre de dezvoltare din Europa de Sud-Est, situate în șase țări din această zonă, precum și în birourile de creație și consultanță din Silicon Valley, Londra, New York, Minneapolis, Stockholm și Gothenburg.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY