Clujul, legat prin zboruri directe de Perugia

Trimite și altora

Compania maghiară Wizz Air a anunțat adăugarea a două noi rute de pe aeroporturi din România către două destinații din Italia. Românii pot călători acum din București către Ancona, în zilele de marți și sâmbătă, din 13 decembrie. În plus, un alt zbor va decola din Cluj-Napoca către Perugia, în fiecare miercuri și duminică, din 14 decembrie. 

Populare în rândul românilor ce călătoresc pentru vacanțe și pentru a se reuni cu prietenii și familia din Peninsula Italiană, aceste noi zboruri suplimentează rutele deja existente, operate din România către diverse destinații în Italia, țara cu cele mai multe destinații Wizz Air disponibile din București și Cluj-Napoca. Împreună cu cele două noi destinații, Wizz Air va opera spre Italia 12 rute de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București și 9 rute de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Astfel, pasagerii români vor putea călători cu aceste două noi zboruri Wizz Air la prețuri reduse către două dintre cele mai renumite orașe istorice ale Italiei. Unul dintre cele mai importante porturi de la Marea Adriatică, cu o istorie de peste două mii de ani, Ancona este o destinație perfectă pentru cei care așteaptă cu nerăbdare o vacanță pe plajă și vor să descopere istoria impresionantă a orașului. Situat în centrul Italiei, Perugia este un oraș cu o bogată istorie a artelor, cu una dintre cele mai vechi universități din Europa.

Evelin Jeckel, acting network officer în cadrul Wizz Air, a spus: „Încercăm să extindem continuu rețeaua de rute din România și să oferim destinații diversificate în Europa și nu numai, la cele mai mici tarife, chiar și în timpul acestei perioade solicitante pentru industrie. Noile rute operate de pe aeroporturile din București și Cluj-Napoca către Ancona și Perugia vor asigura pasagerilor români mai multe destinații de vacanță și alternative pentru a-și vizita prietenii și familia în Italia. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii la bordul primelor noastre zboruri cu plecare spre cele două minunate orașe italiene.”

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN ROMÂNIA

RUTĂ

ZILE

ÎNCEPÂND CU

DE LA

București – Ancona

marți, sâmbătă

December 13th 2022

24.99 EUR / 119 RON

Cluj-Napoca – Perugia

miercuri, duminică

December 14th 2022

24.99 EUR / 119 RON

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY