Frecvență crescută pentru trei rute din Cluj-Napoca

Trimite și altora

Compania maghiară Wizz Air anunță astăzi creșterea frecvențelor pe trei rute operate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj către Bruxelles Charleroi, Milano Bergamo și Paris Beauvais. 

Ruta Cluj-Napoca – Bruxelles Charleroi este acum operată cu până la șapte zboruri pe săptămână. Frecvența rutei Cluj-Napoca – Milano Bergamo a fost crescută la 11 zboruri săptămânale. În plus, ruta Cluj-Napoca – Paris Beauvais este acum operată cu până la nouă zboruri pe săptămână.

Daria Sergeeva, manager pentru comunicare la Wizz Air, a spus: „suntem încântați să oferim mai multe zboruri convenabile către diverse destinații dorite de călătorii clujeni. Odată cu creșterea frecvenței pe cele trei rute operate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, ne-am adaptat oferta de zboruri la cererea pieței locale, oferind alternative de călătorie la preț redus cât mai multor pasageri. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm călătorii la bordul zborurilor Wizz Air către frumoasele orașe Bruxelles, Milano și Paris.”

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY