TestingScool, platforma educațională care îi ajută pe cei pasionați de tehnologie să devină testeri autentici

Trimite și altora

Tot mai mulți români își doresc o carieră în IT, însă mulți dintre ei se blochează fără să știe dacă sunt sau nu potriviți pentru acest domeniu și fără să aibă idee cum să înceapă și unde să facă primii pași. Pe de altă parte, companiile de IT din România au mare nevoie de specialiști și deseori nu-și găsesc angajați pregătiți pentru anumite tehnologii sau nișe.

Așa a venit ideea TestingScool, platforma bazată pe educație, networking, mentorat și susținere care îi ajută să pasionații de tehnologie devină testeri de succes, indiferent că au deja experiență în domeniu sau sunt fără experiență. Totul într-un concept care pune accent pe potențialul fiecărui cursant, cu un stil de lucru personalizat și contextual.

TestingScool, o inițiativă girată de Romanian Testing Conference

Doi dintre fondatorii TestingScool, Andrei Conțan și Andrei Ghinescu, lucrează în total de peste 30 de ani în domeniul IT ca team leaderi, consultanți, manageri și experți IT în programe internaționale; astfel au văzut care e nevoia reală de pe piață și au decis să creeze o școală de testing.

Organizăm anual, de 13 ani deja, Romanian Testing Conference și am conectat mii de testeri români cu specialiști internaționali. Am decis să ducem mai departe experiența pe care o avem, accesul la persoane cu rezultate extraordinare și să le dăm posibilitatea celor care vor o carieră în domeniu să facă primii pași cu noi”, spune Andrei Ghinescu, co-fondator Romanian Testing Conference și TestingScool.

Noua platformă va fi lansată miercuri, 18 ianuarie la Cluj și va pregăti cursanți cu sau fără experiență din toată țara. Orele se vor desfășura atât online, cât și offline.

Vom lucra personalizat și adaptat pentru fiecare cursant în parte pentru că și background-ul, nevoile și experiența participanților sunt diferite. Vrem să valorificăm potențialul fiecărui cursant și îi ajutăm pe cei cu care vom lucra să se folosească de tot ceea ce știu deja din meseriile lor de acum ca să devină testeri autentici, performanți și  competitivi. Dăm mai departe ceea ce fiecare dintre noi, fondatorii și trainerii, am învățat în zeci de ani de testing”, afirmă Andrei Conțan, co-fondator TestingScool.

În acest moment în echipă sunt 7 traineri care cumulat o experiență de peste 100 de ani în software testing la Parlamentul European și la companii Forbes 500 din țară și străinătate.

Apartenența la Romanian Testing Conference le dă cursanților ocazia să se inspire de la cei mai buni, să practice și să experimenteze testarea la un alt nivel, cu mentori și specialiști internaționali care au dezvoltat platforme cunoscute și apreciate în toată lumea.

Plan de carieră și expunere internațională

Pe lângă pregătirea teoretică și practică, TestingScool îi va ajuta pe cursanți să-și construiască un plan de carieră în testing, pe caracteristicile lor profesionale și personale. Totodată, absolvenții TestingScool au parte de expunere și credibilizare pentru că profilul fiecărui candidat poate fi văzut și studiat de către angajatorii din întreaga rețea internațională.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY