S-a dat startul depunerii de formulare pentru obținerea fondurilor nerambursabile județene

Trimite și altora

Formularele pentru obținerea fondurilor nerambursabile din bugetul forului administrativ județean pentru anul 2023 se pot depune pe www.cjcluj.ro – secțiunea Informații publice – Cereri de finanțare nerambursabilă.

Astfel, organizațiile neguvernamentale și entitățile publice din județ care implementează programe și proiecte din sfera tineretului și activităților socio-educaționale, a sportului, culturii, precum și a cultelor religioase, sunt invitate să pregătească și să depună cererile de finanțare.

Depunerea solicitărilor de către entitățile eligibile se poate face într-un interval de 30 de zile, începând cu ziua de miercuri, 8 februarie 2023 și până în ziua de joi, 9 martie 2023, ora 12:00, la Registratura Consiliului Județean Cluj .

„?? ??? ?? ?? ??????? ?? ?? ????????? ?? ??????? ?? ???? ?? ??? ??? ????? ???????? ?? ????????, ??????????-? ?? ???????? ????ℎ????? ?? ??????? ?????????? ???. ???? ????? ??????????? ?? ???????????? ????????? ??? ???? ?? ?????? ??????? ?????? ?????????? ???????, ?? ????????? ??” susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

În ceea ce privește sumele alocate pentru susținerea inițiativelor care se încadrează în domeniile anterior menționate, pentru programele și proiectele din sfera tineretului și socio-educaționale a fost alocată suma de 900.000 de lei, pentru susținerea structurilor sportive suma disponibilă este de 1.050.000 de lei, iar pentru programele, proiectele și acțiunile organizate în domeniul cultural s-au alocat 900.000 de lei. De asemenea, unităților de cult aparținând cultelor religioase recunoscute legal în România le-a fost repartizată suma de 1.550.000 de lei.

Documentația necesară finanțării nerambursabile, respectiv formularele tip, documentele care trebuie anexate acestora, precum și regulamentele pe baza cărora se realizează evaluarea și selecția proiectelor, poate fi consultată prin accesarea site-ul oficial al instituției www.cjcluj.ro.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY