CJ Cluj a dat startul depunerii cererilor pentru finanțări nerambursabile

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a publicat pe site-ul oficial, www.cjcluj.ro – secțiunea Informații publice – Cereri de finanțare, formularele pentru obținerea fondurilor nerambursabile din bugetul forului administrativ județean pentru anul 2022.

Astfel, organizațiile neguvernamentale și entitățile publice din județ care implementează programe și proiecte din sfera tineretului și activităților socio-educaționale, a sportului, culturii, precum și a cultelor religioase, sunt invitate să pregătească și să depună cererile de finanțare.

„𝐶𝑒𝑒𝑎 𝑐𝑒 𝑛𝑒 𝑑𝑜𝑟𝑖𝑚 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑎 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑚𝑒𝑑𝑖𝑢𝑙 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑜𝑟 𝑓𝑜𝑛𝑑𝑢𝑟𝑖 𝑠𝑎 𝑠𝑝𝑟𝑖𝑗𝑖𝑛𝑖𝑚 𝑐𝑎𝑡 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑖𝑛𝑖𝑡𝑖𝑎𝑡𝑖𝑣𝑒 𝑠𝑖 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑒 𝑏𝑒𝑛𝑒𝑓𝑖𝑐𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑙𝑢𝑗𝑒𝑛𝑖. 𝐶𝑢 𝑐𝑒𝑟𝑡𝑖𝑡𝑢𝑑𝑖𝑛𝑒, 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡𝑎𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑙𝑒 𝑎𝑐𝑜𝑟𝑑𝑎𝑚 𝑣𝑜𝑟 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑟𝑖𝑏𝑢𝑖 𝑙𝑎 𝑠𝑢𝑠𝑡𝑖𝑛𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑠𝑖 𝑟𝑒𝑣𝑖𝑡𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑜𝑟 𝑑𝑜𝑚𝑒𝑛𝑖𝑖” susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Depunerea solicitărilor de către entitățile eligibile se poate face într-un interval de 30 de zile, începând cu ziua de luni, 21 februarie 2022 și până în ziua de marți, 22 martie 2022, ora 15:30, la Registratura Consiliului Județean Cluj.

În ceea ce privește sumele alocate pentru susținerea inițiativelor care se încadrează în domeniile anterior menționate, pentru programele și proiectele din sfera tineretului și socio-educaționale a fost alocată suma de 900.000 de lei, pentru susținerea structurilor sportive suma disponibilă este de 2.000.000 de lei, iar pentru programele, proiectele și acțiunile organizate în domeniul cultural s-au alocat 900.000 de lei. De asemenea, unităților de cult aparținând cultelor religioase recunoscute legal le-a fost repartizată suma de 3.000.000 de lei.

Referitor la formularele – tip ce trebuie completate, documentele ce vor trebui anexate în sprijinul cererilor de finanţare, precum şi alte reguli instituite prin regulamentele specifice, toate entităţile interesate pot consulta aceste documente și prevederi prin accesarea paginii web a Consiliului Judeţean Cluj.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seven − three =