Consiliul Județean oferă finanțări nerambursabile pentru cultură, educație, tineret și sport

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj invită organizațiile neguvernamentale și entitățile publice din județ care implementează programe și proiecte din sfera tineretului și activităților socio-educaționale, a sportului, culturii, precum și a cultelor religioase, să pregătească și să depună cererile de finanțare pentru obținerea finanțărilor nerambursabile din bugetul forului administrativ județean pentru anul 2022.

Depunerea solicitărilor de către entitățile eligibile se poate face de luni, 21 februarie 2022 și până în ziua de marți, 22 martie a.c., ora 15.30, la Registratura Consiliului Județean Cluj. Toți cei interesați sunt rugați să consulte Regulamentele de acordare a finanțărilor nerambursabile care au fost aprobate, prin hotărârile 60-63, în ședința deliberativului clujean din data de 17 aprilie 2019, accesând pagina oficială de web a Consiliului Județean, secțiunea Hotărâri, https://www.cjcluj.ro/hotarari-cjc.php?an=2019.

În ceea ce privește sumele alocate pentru susținerea inițiativelor care se încadrează în domeniile anterior menționate, pentru programele și proiectele din sfera tineretului și socio-educaționale a fost alocată suma de 900.000 de lei, pentru susținerea structurilor sportive suma disponibilă este de 2.000.000 de lei, iar pentru programele, proiectele și acțiunile organizate în domeniul cultural s-au alocat 900.000 de lei. De asemenea, unităților de cult aparținând cultelor religioase recunoscute legal le-a fost repartizată suma de 3.000.000 de lei.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePatru milioane de lei pentru extinderea rețelei de canalizare din Jucu
Next articleComisia Europeană își revizuiește prognoza legată de creșterea economiei românești
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × 1 =