Parteneriat între TBI Bank și GoIT

Trimite și altora

Domeniul IT se confruntă de mai mulți ani cu un deficit de specialiști, pe măsură ce nevoile companiilor și instituțiilor au crescut în acest sector. Cererea de formare de specialiști în domeniul IT a crescut exponențial în ultimii ani, însă costurile ridicate pot fi un obstacol în calea românilor care vor să intre în acest domeniu. În acest context, TBI Bank se asociază cu platforma ucraineană de educație tech GoIT, pentru a oferi oamenilor acces mult mai ușor la studii în domeniul IT, cu ajutorul unui instrument de finanțare online.

„Accesul la educație este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă românii, mai ales într-o economie în care costul vieții este în creștere. Domeniul IT are mare nevoie de oameni calificați, iar acest parteneriat vine în întâmpinarea nevoilor acestora, ajutându-i să își eșaloneze costurile în timp, în rate ușor de plătit”, a spus Ionuț Sabadac, vicepreședinte pentru soluții negustorești al TBI Bank.

Cu mulți ani de expertiză și o acoperire internațională, GoIT este o companie de educație informațională pentru începători, cu peste 11.000 de studenți și peste 200 de profesori. Compania se angajează să ofere servicii de excelență în sectorul educației în tehnologie și, în plus, îi ajută pe cursanți să își găsească un loc de muncă.                     

„Piața românească de tehnologie a avut o creștere exponențială în ultimii ani, iar nevoia de angajați este mai mare ca niciodată. Suntem siguri că fiecare persoană care termină cursul nostru va găsi un loc de muncă, deoarece avem un model educațional foarte eficient, bazat pe proiecte din lumea reală”, spune Anton Chornyi, președinte director-general al GoIT Group.

Mai mult de jumătate dintre studenți au între 25 și 40 de ani, iar 75% dintre ei nu au studii anterioare în domeniul IT. Publicul principal al GoIT include persoane din diverse domenii, cum ar fi contabili, avocați, profesori, șoferi, manageri și mulți alții.

Citiți și:

O companie de software din Cluj a fost achiziționată de americani

Platforma locală de software inteligent RaBit oferă servicii gratuite pentru digitalizarea afacerilor aflate la început de drum

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY