Se fac angajări la firma care extinde terminalul aeroportului clujean VEZI posturile disponibile și salariile oferite

Trimite și altora

Firma care urmează să extindă terminalul plecări de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca face angajări.

Mai exact, Societatea UTI Construction and Facility Management (UTI CFM), divizia de construcţii a UTI Grup, angajează 100 de specialiști, iar în prezent are 890 de angajați.

Așadar, se caută instalatori, mecanici, electricieni ANRE IIB, tehnicieni curenţi slabi, ingineri instalaţii electrice şi mecanice, şefi de şantier şi manageri de proiect. Salariile personalului de execuţie pornesc de la 5.000 de lei net şi pot ajunge la peste 7.000 de lei net, în funcţie de experienţă şi autorizările deţinute. Pentru ingineri, şefi de santier şi manageri de proiect, salariile pornesc de la 6.000 de lei şi pot ajunge la 12.000 de lei, în funcţie de studii, experienţă şi certificări, potrivit directorului general al societății, Cristian Costea.

Semnarea contractului de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiții „Extindere terminal pasageri plecări pe latura de Nord” a fost anunțată de către Aeroportul Cluj la începutul lunii trecute.

Astfel, terminalul plecări va fi extins cu aproximativ 7.200 de metri pătrați, iar platforma de staționare aeronave cu aproape 9.000 de metri pătrați.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY