700 de locuri, scoase la concurs de către Jandarmeria Română

Trimite și altora

Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj desfășoară, în perioada 20 aprilie – 05 mai 2023, o nouă campanie de recrutare pentru tinerii care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română.

Locurile sunt scoase la concurs după cum urmează:
– la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sunt scoase la concurs un număr de 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate;
– la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.

Pentru a urma cursurile Școlilor Militare ale Jandarmeriei Române trebuie îndeplinite anumite condiții care pot fi consultate pe site-ul www.jandarmeriaardeleana.ro, pe www.jandarmeriafalticeni.ro, respectiv www.scoaladragasani.ro.

Cerererile de înscriere se depun până în data de 05 mai 2023, exclusiv în format electronic, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar data limită de depunere a dosarelor în volum complet este 15 mai, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 15.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, str. Năvodari nr. 15, Cluj-Napoca.

Mai multe informații pot fi obținute pe site-ul oficial.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY