Forța Dreptei propune scutirea de impozite a clădirilor cu panouri fotovoltaice

Trimite și altora

Forța Dreptei Mureș, în calitate de organizație politică dedicată dezvoltării sustenabile și promovării energiei regenerabile, anunță inițierea unei acțiuni de colaborare și dialog cu autoritățile locale din județul Mureș, pentru implementarea proiectului ”Energia solară pentru toți: scutirea la plata impozitului pe clădiri pentru utilizatorii de panouri fotovoltaice”, în UAT_inițiator, jud. Mureș. Anunțul referitor la această inițiativă a fost făcut de președintele Forței Dreptei Mureș, consilierul local Mihai-Dan Fărcaș. Inițiativa ar putea fi promovată și în alte județe.

Acest proiect are ca scop scutirea impozitului pe clădiri pentru utilizatorii de panouri fotovoltaice, care și-au instalat aceste panouri pe cheltuiala proprie.

Prin intermediul acestui proiect, Forța Dreptei Mureș dorește să ofere cetățenilor oportunitatea de a utiliza energia solară într-un mod sustenabil și accesibil. Scutirea de impozit pe clădiri pentru utilizatorii de panouri fotovoltaice nu doar încurajează utilizarea energiei regenerabile, ci și aduce beneficii economice semnificative, pentru că reduce costurile facturilor de energie electrică și contribuie la protejarea mediului înconjurător.

“Suntem hotărâți să promovăm dezvoltarea sustenabilă și utilizarea energiei regenerabile în comunitatea noastră. Proiectul “Energia solară pentru toți” reprezintă un pas important în această direcție, iar prin acțiunea noastră de colaborare și dialog, ne dorim să atragem atenția asupra importanței adoptării acestei inițiative și să obținem susținerea necesară pentru implementarea sa eficientă”, spune Mihai-Dan Farcaș, președintele Forța Dreptei Mureș.

 

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY