A început așternerea asfaltului pe primii km ai tronsonului Săvădisla – Băișoara

Trimite și altora

Lucrările de reabilitare și modernizare derulate în cadrul proiectului cu finanțare europeană “Modernizare și reabilitare drum județean DJ 107M Luna de Sus-Băișoara-Buru-limita județ Alba” avansează.

În această etapă lucrările vizează, cu precădere, tronsoanele situate pe raza comunelor Săvădisla și Băișoara, în lungime de peste 23 de km.

Astfel, pe aceste sectoare s-a frezat stratul de asfalt existent, s-au executat casete în vederea consolidării sistemului rutier și a fost așternut deja primul strat de asfalt, pe o lungime de peste 6 kilometri.

De asemenea, au fost executate șanțuri pavate cu beton pe raza localităților Surduc și Lita, precum și accese la proprietăți în localitatea Surduc și Iara. Totodată, în această etapă se execută operațiuni ce vizează șapte poduri, dintre care patru noi.

În același timp se continuă lucrările de execuție la dispozitivele de colectare, scurgere și evacuare a apelor pluviale în localitățile Surduc, Iara, Băișoara și Lita și se realizează lucrări la drumurile laterale.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY