Vezi cu cât și de când va crește valoarea tichetelor de masă

Trimite și altora

Valoarea tichetelor de masă ar trebui majorată, potrivit unei decizii comune a reprezentanţilor Guvernului, patronatelor şi sindicatelor.

Astfel, aceștia au decis, în cadrul primei reuniuni a Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social, majorarea valorii tichetelor de masă la 35 de lei, începând cu 1 august 2023 și la 40 de lei, începând cu 1 ianuarie 2024.

„Este evident faptul că trebuie să ne încadrăm în deficitul bugetar asumat de statul român pentru ca România să beneficieze de fondurile europene care îi vor asigura stabilitatea economică. Vom menţine liniile stabilite prin bugetul de stat şi vom îndeplini angajamentele asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, important instrument de reforme şi investiţii pentru ţara noastră”, a precizat premierul Marcel Ciolacu, care a coordonat reuniunea.

Consultările vor continua în următoarea perioadă, urmând să fie aprobate, la nivelul Guvernului, actele normative pentru aplicarea deciziei referitoare la majorarea tichetelor de masă.

 

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY