Peste 830 000 lei pentru modernizarea a trei instituții de servicii sociale din județul Cluj

Trimite și altora

Trei proiecte de hotărâre ce vizează dotarea, din fonduri nerambursabile, a unor servicii sociale rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj (DGASPC Cluj) au fost aprobate în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean.

În valoare totală cumulată de 830.742 lei, cele trei proiecte vor fi finanțate în proporție de 90% din bugetul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, cofinanțarea de 10% urmând a fi asigurată de Consiliul Județean Cluj.

Astfel, prin intermediul celor trei proiecte de dotare a Căminului pentru persoane vârstnice Recea Cristur, a Casei de Tip Familial ”Perlino” Cluj-Napoca respectiv de dotare și modernizare a Complexului de Servicii Sociale Câmpia Turzii se urmărește achiziționarea pentru aceste servicii sociale de echipamente specializate moderne.

Acestea vor contribui la creșterea calității vieții beneficiarilor, atât în ceea ce privește componenta de recuperare cât și cea de echipare cu aparatură modernă a cabinetelor medicale, a bucătăriilor și blocurilor alimentare, spălătoriilor, dormitoarelor și spațiilor comune.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY