A început admiterea de toamnă în universitățile clujene

Trimite și altora

Universitățile clujene au început admiterea de toamnă. Există încă locuri bugetate la unele specializări, însă cele destinate studenților străini au fost, în general, epuizate în sesiunea din vară.

La Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj mai există locuri la nivel de licență și masterat la toate facultățile, mai puțin la cea de Medicină Veterinară. În cazul acestei facultăți, toate locurile scoase la concurs au fost ocupate încă din vară. Primele au fost ocupate locurile oferite de secțiile în limba franceză și engleză ale Facultății de Medicină Veterinară, spune prorectorul universității clujene, Adrian Oros, prezent la Via Cluj TV.

Una dintre cele mai căutate facultăți din România este cea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Această facultate, care are o comunitate academică de aproape 10.000 de persoane, oferă studii în limbile română, maghiară, germană, engleză și franceză. Pentru admiterea de toamnă, mai sunt disponibile doar 63 de locuri bugetate la licență și câteva sute la taxă, spune decanul Răzvan V. Mustață.

Mai există locuri scoase la admiterea de toamnă și la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, precum și la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca. În general, dosarele de admitere pot fi depuse on-line.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY