RetuRO propune companiilor de transport să susțină economia circulară

Trimite și altora

RetuRO lansează un apel către companiile de transport din România pentru a se alătura programului inovator și revoluționar care va schimba modul în care ne vom raporta la deșeurile de ambalaje în viitor – Sistemul Garanție Returnare (SGR). Acesta este unul dintre cele mai ambițioase programe de economie circulară din țară, cu un impact semnificativ, atât asupra mediului, cât și asupra societății pentru următorii ani.

Sistemul de Garanție-Returnare își propune să încurajeze returnarea ambalajelor nereutilizabile pentru băuturi în vederea reciclării, contribuind astfel la creșterea cantității și calității materialelor colectate pentru reciclare. Scopul RetuRO este de a colecta, anual, 7 miliarde de ambalaje de pe piață.

Compania RetuRO invită să se alăture acestei inițiative companiile specializate în transport care doresc să contribuie la un viitor mai curat și durabil și care sunt interesate de noi oportunități de dezvoltare a business-ului. Prin colaborarea cu RetuRO, acestea pot beneficia de:

  • Implicarea în cel mai mare program național de economie circulară, cu un impact pozitiv asupra mediului și societății;
  • O influență semnificativă asupra reputației companiei: colaborarea cu RetuRO, administrator al Sistemului Garanție-Returnare, care promovează reciclarea și economia circulară poate consolida reputația transportatorilor în ochii clienților și partenerilor de afaceri. Acest lucru demonstrează și angajamentul partenerilor RetuRO față de mediu și sustenabilitate. Multe companii și consumatori își doresc să facă afaceri cu organizații care au un angajament serios față de sustenabilitate.
  • Oportunitatea de extindere a afacerii prin intermediul rețelei de parteneri și clienți RetuRO. Acest lucru poate include colaborări cu producători de băuturi, retaileri sau alte companii implicate în circuitul ambalajelor.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY