Ofta Review evoluează și devine Centrul Medical Review din Cluj-Napoca

Trimite și altora

Ofta Review Cluj, o clinică oftalmologică de încredere care deservește comunitatea locală încă din 2006, își extinde serviciile și devine Centrul Medical Review. Această schimbare reprezintă un pas important în evoluția clinicii. Noua unitate medicală va avea șase noi specializări pentru a servi mai bine nevoile pacienților clujeni.

În cei 18 ani de activitate, Ofta Review și-a câștigat reputația drept un centru medical de încredere și dedicat. Cu o abordare multidisciplinară a oftalmologiei și cu angajamentul față de pacienți, a devenit un punct de referință în studiul neurooftalmologiei și a retinei. Astăzi, anunță cu mândrie extinderea serviciilor medicale prin adăugarea unor noi specializări: dermatologie, neurologie, pediatrie, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, reumatologie și endocrinologie.

Misiunea Centrului Medical Review este de a aduce armonie și sănătate în viața pacienților.

”Pacienții cu probleme de sănătate se pot adresa Centrului Medical Review pentru evaluări complete la standarde medicale înalte, având avantajul integrării soluțiilor medicale oferite de o echipă de medici profesioniști, cu experiență. Complexitatea evaluărilor poate varia în funcție de necesitățile fiecărui pacient. Dispunem de toată aparatura medicală de ultima generație, necesară stabilirii unui diagnostic cât mai corect. Acordăm atenție comunicării clare către pacient a tratamentului necesar, oferim consiliere personalizată în vederea restabilirii și menținerii sănătății, fiindu-i alături în continuare până la soluționarea problemelor fiecăruia”, este mesajul transmis de fondatorii Centrului Medical Review, Sorina și Horea Demea.

Pacienții se pot programa pentru a accesa o gamă largă de servicii în cadrul Centrului Medical Review, atât decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate, cât și în sistem privat.

”Pentru mai multe informații vă așteptăm la una dintre sediile Centrului Medical Review, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-18.00, pe str. Siretului nr. 16 sau pe Calea Moților nr. 9, iar pentru a face o programare, vă rugăm să contactați Centrul Medical Review la numărul de telefon 0745 659 945”, spun reprezentanții Centrului Medical Review.

Comments

comments

1 comentariu

  1. […] Ofta Review Cluj, o clinică oftalmologică de încredere care deservește comunitatea locală încă din 2006, își extinde serviciile și devine Centrul Medical Review. Această schimbare reprezintă un pas important în evoluția clinicii. Noua unitate medicală va avea șase noi specializări pentru a servi mai bine nevoile pacienților clujeni, potrivit ClujInsider.ro. […]

LEAVE A REPLY