Dolce Vita Spa: O nouă destinație de relaxare și răsfăț pentru clujeni

Trimite și altora

Clujenii au un motiv în plus să își răsfețe simțurile și să se relaxeze într-un mediu rafinat și reconfortant, deoarece recent a fost inaugurat Dolce Vita Spa, un centru de wellness și spa de lux situat în incinta Grand Hotel Italia din cartierul Bună Ziua.

Cu o investiție de peste 500.000 de Euro și un an de muncă dedicată, Dolce Vita Spa promite să ofere o experiență de neuitat inspirată din stilul de viață mediteranean. Conceptul acestui nou spa se bazează pe echilibrul și armonia tradiționalului “dolce far niente”, aducând în același timp elemente moderne din industria wellness-ului.

Loredana Chiș, managerul Dolce Vita Spa, a explicat: “Am creat acest spa cu gândul la echilibrul și armonia tradiției, dar și la confortul și rafinamentul modern. Ne-am asigurat că fiecare detaliu contribuie la experiența noastră unică, de la atmosfera relaxantă până la meniul variat de tratamente și terapii.”

Unul dintre aspectele distincte ale Dolce Vita Spa este meniul său variat, care include tratamente precum masaje de relaxare și masaje cu pietre vulcanice, cunoscute pentru beneficiile lor terapeutice intense. De asemenea, spa-ul oferă terapii faciale personalizate și ritualuri semnătură, care aduc o notă de unicat în experiența de relaxare.

Proprietara grupului Batani Select Hotels, Paola Batani, a subliniat: “Pentru noi, Dolce Vita este un stil de viață care înfățișează frumusețea și fericirea. Dorim să oferim acest sentiment de fericire și clienților noștri, creând un spațiu de wellness care reflectă aceste valori.”

Facilitățile spa-ului includ o piscină cu apă încălzită, saună uscată și umedă, bazin cu hidromasaj, jacuzzi și saună pentru ritualuri Aufguss. De asemenea, Dolce Vita Spa oferă o zonă dedicată cuplurilor, denumită “Private Spa”, care asigură intimitate absolută și include o gamă de facilități premium.

Un alt punct de atracție al Dolce Vita Spa este sauna cu ritualuri Aufguss, o experiență senzorială completă creată de un maestru specializat. Antonio Novello, maestru al saunei, explică: “Sauna nu oferă doar relaxare, ci și întărește organismul și sistemul imunitar. Ritualurile Aufguss aduc o notă specială acestei experiențe.”

Cu lumină naturală permanentă și acces direct către o grădină luxuriantă, Dolce Vita Spa oferă o atmosferă relaxantă și reconfortantă, perfectă pentru evadarea din agitația cotidiană.

Simion Prunean, administratorul Grand Hotel Italia, a declarat: “Dolce Vita Spa completează oferta noastră de servicii premium și reprezintă încă o etapă în realizarea visului nostru. Suntem mândri să aducem o oază de relaxare și rafinament în inima Clujului.”

Pentru clujeni și turiști în căutare de o experiență de relaxare deosebită, Dolce Vita Spa se dovedește a fi o destinație de top, unde echilibrul și fericirea se întâlnesc într-un spațiu elegant și reconfortant.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY