Nightz, aplicația care organizează socializare off-line

Trimite și altora

Într-o lume în care timpul petrecut împreună este mai valoros ca niciodată, Nightz își propune să devină soluția pentru cei care doresc să exploreze orașul în compania prietenilor și să trăiască experiențe unice. Nightz este un ecosistem care transformă fiecare ieșire într-o amintire memorabilă.

Nightz a apărut ca un răspuns la rețelele de „socializare” contemporane precum Instagram, Facebook și TikTok. Deși acestea au ajuns, în ultimii ani, să ocupe o parte semnificativă din timpul liber al utilizatorilor, rareori oferă și interacțiuni semnificative și care să îmbogățească viața socială a oamenilor. Astfel, Nightz are misiunea de a readuce utilizatorii mai aproape de socializare în adevăratul sens al cuvântului.

Cu o interfață dinamică și interactivă, platforma simplifică descoperirea de evenimente, restaurante și planificarea întâlnirilor cu prietenii. Utilizatorii pot invita rapid persoanele din agenda telefonului și pot vedea cine dintre prietenii din apropiere este disponibil pentru o aventură urbană spontană.

Chat-ul integrat al Nightz este una dintre cele mai importante funcționalități și inima socializării. Este, totodată, ideal pentru organizarea rapidă a întâlnirilor.

Grupurile temporare – „de unică folosință” – sunt o inovație Nightz perfectă pentru planuri spontane sau evenimente programate. Un grup poate fi creat automat prin achiziția unui bilet sau efectuarea unei rezervări, prin invitarea prietenilor la un eveniment existent din platformă sau chiar prin a strânge direct grupul de prieteni și a decide ulterior planul serii. Are o durată standard de 24 de ore, care poate fi modificată ca să se potrivească planurilor. Odată ce expiră perioada, chat-ul se șterge automat.

„Nightz este mai mult decât o aplicație, este un partener de încredere pentru cei cu o viață socială activă, oferind un mediu sigur și privat pentru explorarea orașului. Fie că sunt cele mai populare evenimente sau restaurantele premiate, Nightz garantează că fiecare seară va fi una de neuitat. Astfel, utilizatorii au la dispoziție un serviciu care le ușurează deciziile și întâlnirile cu prietenii, iar furnizorii de servicii și activități își pot asigura o conexiune mai strânsă cu comunitatea prin intermediul platformei noastre.

Un mare plus de valoare pentru parteneri este expunerea într-un spațiu unic, dedicat industriilor divertismentului și HoReCa, ca alternativă la platformele de social media sau motoare de căutare, unde concurează cu firme din toate domeniile și cu zgomotul platformelor respective pentru atenția utilizatorilor, implicând costuri substanțiale de promovare”, a declarat Darius Filip, fondator Nightz.

Deși este vorba de o platformă digitală, Nightz încurajează legăturile reale și deconectarea din online, oferind un spațiu unde activitățile de zi sau de noapte se îmbină excelent cu socializarea. Utilizatorii pot descoperi opțiuni de petrecere a timpului liber atent selecționate și pot organiza evenimente private, adăugând un nivel de personalizare și exclusivitate experienței lor. În acest sens, o caracteristică definitorie a platformei este unificarea serviciilor multiple într-un singur produs. De la descoperirea evenimentelor și rezervarea locurilor la planificarea în grup și efectuarea plăților, totul se întâmplă în Nightz.

În plus, Nightz propune o platformă unică de management și promovare pentru companii, pe care le ajută să-și construiască o clientelă fidelă. Pentru parteneri (organizatori de evenimente, restaurante și facilitatori de alte activități recreative), Nightz reprezintă o oportunitate de a se conecta direct cu consumatorii dinamici și în căutare de experiențe noi. Mai mult, partenerii au la dispoziție o suită întreagă de servicii prin care aceștia pot să își gestioneze activitatea și să își pună în vânzare portofoliul de produse.

Proiectul este, momentan, operațional în București și Cluj-Napoca, iar planurile de extindere vizează orașele Timișoara, Brașov, Oradea, Iași, Constanța și Baia Mare până la finalul lui 2024.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY