Scutirea de impozit pentru profitul reinvestit, extinsă pe perioadă nedeterminată

Trimite și altora

scutire-imp

Ministerul Finanțelor Publice va aproba în maximum două săptămâni extinderea scutirii de impozit a profitului reinvestit pe o perioadă nedeterminată, potrivit ministrului Anca Dragu. Aceasta a declarat că prin măsură se va institui o predictibilitate fiscală pentru anii următori, astfel încât antreprenorii să-și poată alcătui planul de afaceri luând în considerare și informațiile privind fiscalitatea. ”Așadar, oferim contribuabililor care investesc în active precum echipamente tehnologice, calculatoare și echipamente periferice programe informatice, o continuitate în activitatea economică”, a mai spus Dragu, potrivit agerpres.ro

Scutirea de impozit a profitului reinvestit era valabilă până la sfârșitul acestui an. Agenții economici sunt scutiți integral de la plata impozitului pentru profitul reinvestit în echipamente tehnologice, respectiv mașini, utilaje și instalații de lucru.

Comments

comments

SHARE
Previous articleGlobal Convergence își dublează echipa la Cluj
Next articleAchiziția Time Warner duce la scăderea acțiunilor AT&T
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

ten + 13 =