ClujToday.ro: Moldovan Carmangeria Sânnicoara şi-a deschis o nouă fabrică la Dezmir

Trimite și altora

sala-portionare-2Moldovan Carmangeria Sânnicoara, unul dintre cei mai importanţi producători de carne şi preparate din carne de pe piaţa clujeană, a inaugurat azi la Dezmir (judeţul Cluj) o nouă unitate de producţie. Compania Moldovan numără 248 de angajaţi, are o reţea de 28 de magazine în Cluj-Napoca şi în judeţ, două unităţi de producţie (la Sânnicoara şi Dezmir) şi o fermă la Mociu cu peste 230 de capete de bovine. Portofoliul include 160 de produse – începând de la cârnaţi, salamuri, afumături, şuncă, crenwurşti şi terminând cu tocături marinate şi cărnuri proaspăt tranşate.

Unitatea este destinată preparării, ambalării şi depozitării produselor din carne de porc, pui şi vită (mici, hamburgeri, marinate, frigărui, cârnăciori etc.), procesul tehnologic fiind asigurat de sisteme automatizate performante (maşini de malaxat, ambalat, porţionat şi tocat carnea), angajaţilor revenindu-le rolul de a supraveghea parametrii tehnici ai procesului de fabricaţie şi calitatea produselor.

Suplimentarea capacităţii de producţie a fost o necesitate pe care piaţa ne-a semnalat-o încă de anul trecut. De altfel, cererea de pe piaţă ne-a impus întotdeauna, într-un fel sau altul, dezvoltarea. Am început în urmă cu 22 de ani cu un atelier în curtea casei din Sânnicoara, am ajuns apoi să avem o reţea proprie de magazine şi o primă fabrică, am trecut apoi printr-un proces de rebranduire, iar acum continuăm dezvoltarea cu această unitate nouă. Vor urma şi alte investiţii, totul pentru a ne ridica la înălţimea cerinţelor clujenilor şi a le putea oferi aceleaşi produse de calitate cu care i-am obişnuit, a declarat la conferinţa de presă Cosmin Moldovan, directorul general al Moldovan–Carmangeria Sânnicoara. El a mai precizat că, în urma acestei investiţii, se aşteaptă creşterea cifrei de afaceri cu minimum 20%.

Capacitatea de producţie în noua unitate este de 20 tone pe săptămână de carne preparată (pastă de mici, hamburgeri) şi 8 tone pe săptămână de carne tranşată pentru ambalare, acest lucru însemnând o creştere totală a producţiei carmangeriei de 15-20%. De asemenea, fabrica oferă o capacitate de depozitare a materiilor prime şi a produselor ambalate pentru livrare de 16 tone pe zi.

Citiţi mai multe AICI.

Comments

comments

SHARE
Previous articleGrupul Continental a încheiat un parteneriat pentru cercetare științifică cu Universitatea Tehnică
Next articleUnivers T, locul I în țară la secțiunea Comerț-Turism în Topul Național al Firmelor
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen − 11 =