Un start-up din Statele Unite recrutează specialiști IT din România

Trimite și altora

crossover_ceo_andy_tryba
Crossover, un startup din SUA care folosește modelul de lucru 100% de acasă, estimează că va plati în acest an colaboratorilor locali patru milioane de dolari şi vrea să-şi extindă prezenţa prin recrutarea mai multor români talentaţi, cu experiență și calități de lider la cel mai înalt nivel, în special în sectorul IT.

”Crossover oferă colaboratorilor din întreaga lume, inclusiv din România, salarii brute cuprinse între 2.500 şi peste 16.500 de dolari pe lună, respectiv între 30.000 şi 200.000 de dolari pe an, strict pe baza competenţelor profesionale dovedite în timpul procesului riguros de testare. Pozițiile Crossover implică responsabilități și calități de lider semnificative, iar veniturile cresc pe măsură ce colaboratorii sunt mai bine pregătiți din punct de vedere tehnic întrucât clienții companiei sunt interesați să colaboreze în special cu programatori și arhitecți software”, spun reprezentanții companiei americane.

“Evoluţia sectorului IT din ultimii 10 ani a determinat schimbări majore în modelul de afaceri al companiilor din majoritatea sectoarelor economice. Presiunea tehnologiei se resimte semnificativ şi pe piaţa muncii. Oamenii îşi doresc tot mai multă flexibilitate, stimulente financiare şi îndatoriri diversificate care să le permită să se dezvolte profesional. Talentul şi competenţele nu au legătură cu locaţia geografică. Ne dorim să ajungem la 1.000 de colaboratori în România, inclusiv 200 de persoane cu pregătire la cel mai înalt nivel în domeniul IT. Platforma Crossover ne permite nu doar să selectăm cei mai buni profesionişti, ci şi să le oferim acestora instrumente şi traininguri care să le asigure o carieră pe termen lung în cadrul companiei”, a declarat Andy Tryba, CEO şi Fondator Crossover.

Crossover, startup înfiinţat în 2014, îşi propune să reprezinte legătura între marile companii din Statele Unite ale Americii şi cei mai talentaţi şi calificaţi profesionişti din întreaga lume, în special din sectorul IT, care vor lucra 100% la distanţă.

În prezent, compania are peste 1.500 de oameni din 85 de ţări diferite care lucrează “full-time” de oriunde doresc şi se extinde rapid întrucât cererea clienţilor continuă să crească în condiţiile în care echipele formate datorită modelului de business Crossover au performanţe cu 50% mai ridicate şi generează costuri cu 50% mai reduse, după cum afirmă reprezentanții companiei.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePrimul cluster de industrii creative a luat naștere la Cluj
Next articleINEDIT. Cum susține divizia de software a BetFair copiii cu dizabilități din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

20 + thirteen =