Șase din 10 angajați din România sunt fericiți la muncă

Trimite și altora

fabricaPeste 61 la sută dintre angajații din România care au participat la un studiu realizat de platforma eJobs.ro au declarat că sunt mulțumiți cu locul lor actual de muncă. Mai mult de 123.000 de români, care sunt muncitori, manageri sau antreprenori, au răspuns la chestionarul on-line care a reprezentat baza acestui studiu, potrivit Romania-Insider.com.

 

Studiul a fost realizat în lunile octombrie și noiembrie. 68 la sută dintre respondenți au afirmat că muncesc cu pasiune, iar 56 la sută dintre românii care au participat la studiu au afirmat că există transparență la locul lor de muncă, potrivit Transylvania Today.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUn nou premiu pentru cel mai bun hotel de trei stele din România, Univers T
Next articleCFR oferă călătorii gratuite studenților și elevilor care vor să voteze acasă
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

14 − three =