Exit-poll: PSD va domina copios noul Parlament. Au mai intrat PNL, USR, UDMR și ALDE. PMP este la limită sub linie

Trimite și altora

dragneaPSD va domina noul Parlament, potrivit unui exit-poll realizat de IRES pentru postul Digi 24. Acest exit-poll arată că au intrat în Parlament cinci formațiuni politice, în timp ce cea de-a șasea este la limită.

 

Astfel, PSD ar fi obținut 45,8 la sută din voturi la Camera Deputaților și 45,9 la sută la Senat. PNL a suferit o înfrângere catastrofală și a obținut doar 20,8 la sută la Camera Deputaților și 20,7 la sută la Senat. Pe locul 3 se află USR, cu 9,2 la sută la Camera Deputaților și 9,3 la sută la Senat. UDMR ar fi obținut 6,7 la sută la Camera Deputaților și 6,8 la sută la Senat. În Parlament a mai intrat ALDE, cu 6,3 la sută la Camera Deputaților și 6,4 la sută la Senat. La limită este PMP, cu 4,6 la sută la Camera Deputaților și 4,7 la sută la Senat.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePreședintele Sergio Mattarella l-a desemnat pe șeful diplomației italiene să formeze un nou guvern. Cine este Paolo Gentiloni
Next articleRFI: Sunt realizabile promisiunile economice făcute de PSD în campanie?
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 + nineteen =