ClujToday.ro: Yume sau povestea cafelei cu dragoste de frate

Trimite și altora

img_4960Una dintre cele mai interesante afaceri din Cluj este bazată pe relaţia strânsă dintre doi fraţi. Unul dintre ei şi-a deschis, împreună cu un prieten, o prăjitorie de cafea şi o cafenea de mici dimensiuni, Yume, unde clienţii pot savura cafea prăjită chiar în aceeaşi zi. Cafeaua pe care o prepară este servită în ceştile pe care le confecţionează fratele său, artist ceramist, potrivit ClujToday.ro.

 

Mihai Sumedre a muncit mai mulţi ani în domeniul IT. A renunţat însă la cariera de programator şi a decis să îşi deschidă o prăjitorie de cafea, împreună cu un prieten. Tânărul din Cluj a decis să înveţe cum trebuie pregătită această băutură aşa cum se cuvine, astfel că, înainte de toate, a mers la London School of Coffee. Acolo a învăţat cum să prăjească, să macine şi să preparare diferite soiuri de cafea din toată lumea. Acum, el aduce la Cluj loturi de cafea verde din întreaga lume, pe care le pregăteşte cu meticulozitate.

 

Cafeaua pe care o prepară Mihai Sumedre este servită într-un mod aparte. El foloseşte doar ceşti care au fost confecţionate de fratele său, artistul ceramist Ioan Sumedre junior.

 

Cei doi fraţi, împreună cu prietenii lor, muncesc în prezent la amenajarea unei cafenele, care va fi deschisă anul viitor şi care va găzdui numeroase evenimente culturale.

Comments

comments

SHARE
Previous articleMărișelul păstrează una dintre cele mai vechi tradiții, cea a Junilor
Next articleIohannis respinge propunerea de premier a coaliţiei PSD-ALDE
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nine − five =