Viscri, satul transilvănean favorit al Prințului Charles, ar putea interzice circulația auto

Trimite și altora

viscribvSatul Viscri din județul Brașov, acolo unde Prințul Charles al Țării Galilor deține o casă din secolul a XVIII-lea, ar putea adopta un nou regulament referitor la circulația rutieră. Scopul noilor reguli este acela de a păstra autenticitatea satului care îl atrage în fiecare an pe moștenitorul Coroanei britanice.

 

Astfel, circulația auto a turiștilor ar putea fi interzisă în intervalul aprilie – octombrie. Turiștii vor trebui să își lase mașinile într-o parcare amenajată la marginea satului, de unde vor fi transportați în pensiuni cu căruțe trase de cai sau de boi. Anul trecut, Viscri a fost vizitat de 35.000 de turiști.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSorin Grindeanu, noua nominalizare a PSD pentru postul de premier
Next articleCum să eviți curse de 5 ori mai scumpe și alte informații utile dacă mergi cu Uber în noaptea de Anul Nou
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × one =