Sorin Grindeanu, noua nominalizare a PSD pentru postul de premier

Trimite și altora

grindeanuLiderii coaliţiei PSD-ALD au semnat, miercuri, un document prin care îi comunică şefului statului, Klaus Iohannis, faptul că noua propunere pentru funcţia de premier este Sorin Grindeanu. Documentul, care a fost semnat la sediul central al PSD, a fost trimis şi pe fax şi pe mail, a spus preşedintele PSD, Liviu Dragnea, citat de RomaniaLibera.ro.

 

Liviu Dragnea a susţinut că Sorin Grindeanu nu are nicio legătură cu SRI. Întrebat cum comentează faptul că Sorin Grindeanu a fost membru în Comisia parlamentară de control asupra activităţii SRI, Dragnea a spus: „Şi asta ce înseamnă, că acolo au fost securişti? A fost din greşeală acolo, din întâmplare a fost un an jumate, după care a plecat. Deci ca să ne lămurim. Sorin Grindeanu n-are nicio legătură cu SRI. N-am nicio problemă cu acel serviciu, dar cei care ajung în comisie nu sunt acoperiţi. Sau nu toţi”, relatează ClujToday.ro.

 

Documentul trimis la Cotroceni pleacă de la anunţul făcut marţi de şeful statului, prin care acesta a refuzat propunerea PSD-ALDE pentru funcţia de premier în persoana lui Sevil Shhaideh.

 

„Deşi apreciem ca fiind în afara cadrului constituţional procedura prin care nu aţi fost de acord cu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh pentru funcţia de prim-ministru, pentru a pune capăt instabilităţii politice actuale care nu este generată de noi şi pentru a evita intrarea ţării într-o criză politică profundă, cu responsabilitate şi respect faţă de votul românilor din 11 decembrie, am decis să vă transmitem o nouă nominalizare, în vederea desemnării drept candidat la funcţia de prim-ministru, în persoana domnului Sorin Mihai Grindeanu”, se arată în documentul semnat de cei trei lideri.

Comments

comments

SHARE
Previous articleExperții, îngrijorați de evoluțiile din economia românească
Next articleViscri, satul transilvănean favorit al Prințului Charles, ar putea interzice circulația auto
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one + 12 =