Samsung va anunţa până la finele lunii rezultatele investigaţiei în cazul Galaxy Note 7

Trimite și altora

samsungSamsung Electronics va anunţa în ianuarie rezultatele investigaţiei deschise în cazul modelului Galaxy Note 7. Compania coreeană va prezenta cauzele care au determinat ca o serie de telefoane să ia foc, potrivit RomaniaLibera.ro.

 

Producătorul sud-coreean a anunţat în octombrie că va examina toate elementele telefonului. Reprezentanţii Samsung au sugerat că ar putea fi o combinaţie de factori care a dus la cel mai costisitor eşec în materie de siguranţă din istoria IT, scrie ClujToday.ro.

 

Cel mai mare producător de smartphone-uri avertiza că profitul companiei se va confrunta cu o lovitură de 5,1 miliarde de dolari timp de nouă luni, în urma deciziei de a opri vânzarea modelul Galaxy Note 7. Investitorii şi analiştii susţineau că este extrem de important pentru Samsung să identifice cauza problemei pentru a reconstrui încrederea consumatorilor şi a evita repetarea greşelii.

 

În octombrie, Samsung a oprit producţia noului model de smartphone, după ce nu a reuşit să rezolve problemele legate de baterie care au dus la supraîncălzirea aparatului, fiind raportate mai multe telefoane care au luat foc.

 

Mai mult, autoritatea pentru siguranţa consumatorului din Statele Unite a anunţat că 2,8 milioane de maşini de spălat Samsung vor fi retrase de pe piaţă, deoarece hublourile se pot desprinde în timp ce maşinile funcţionează, iar acest lucru reprezintă un pericol pentru cei care le folosesc.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRomânia, 10 ani în UE: plusuri macroeconomice, minusuri la nivel micro
Next articleClujToday.ro: Cum arată Guvernul Sorin Grindeanu. Nici un clujean nu va fi ministru
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

11 − eight =