Samsung a prezentat cel mai mare ecran de televizor din lume

Trimite și altora

Cel mai mare ecran de televizor din lume a fost lansat de producătorul coreean Samsung la un târg de inventică din Elveția. Ecranul a fost numit ”The Wall”, adică ”Peretele”, pentru că are o diagonală de 3,8 metri.

Mai mult, acest ecran poate să își micșoreze suprafața de difuzare a imaginilor, pentru ca filmele realizate la rezoluție prea mică să poată fi vizionate cu claritate. Acest lucru este posibil deoarece ecranul este compus dintr-o multitudine de corpuri LED, care se pot aprinde sau stinge independent. Deocamdată, reprezentanții producătorului coreean nu au dezvăluit care va fi prețul la care va fi comercializat acest ecran.

Comments

comments

SHARE
Previous articleGoogle, acuzată de inginerii financiare de 3,9 miliarde de dolari
Next article11.400 de locuri de muncă disponibile la nivel național. La Cluj sunt căutați 2.000 de angajați
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × four =