ClujToday: Turkish Airlines si-a mutat zborurile de la Cluj pe Aeroportul Istanbul

Trimite și altora

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj anunţă faptul că operatorul aerian Turkish Airlines îşi relocă operaţiunile de pe Aeroportul Atatürk pe noul mega-hub aerian, Aeroportul Istanbul, inaugurat la sfârşitul lunii octombrie 2018. Ultimul zbor Turkish Airlines de pe Aeroportul Internaţional Cluj către Aeroportul Atatürk a avut loc joi, 4 aprilie. Relocarea implică aproximativ 1.800 de persoane care transportă în camioane aproximativ 47.300 de tone de echipament, de la aparatură de tractare/ împingere aeronave până la materiale extrem de sensibile, potrivit ClujToday.ro.

Colosalul Aeroport Istanbul, inaugurat pe 29 octombrie 2018, va procesa în primă fază 90 milioane de pasageri pe an, ulterior plănuind să-şi extindă capacitatea la 200 milioane, şi să devină astfel, unul dintre cele mai mari şi mai moderne aeroporturi ale lumii. Cu o reţea de peste 350 de destinaţii, Aeroportul Istanbul va deveni noua bază de operaţiuni a operatorului naţional Turkish Airlines.

Citiți mai mult AICI

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum este stimulat transportul electric la Cluj
Next articleClujul găzduiește prima școală gratuită de DJ din România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × two =