ClujToday.ro: Festivalul Handmade Business, o alternativă la târgurile handmade tradiţionale

Trimite și altora

ilustratie handmade business-green_BCu ce este Festivalul Handmade Business mai deosebit? Prin faptul că expozanții sunt selectați înainte de participare, pentru a ridica standardul de calitate al bunurilor produse local. Organizatorii urmăresc să educe publicul și producătorii în ceea ce privește calitatea produselor handmade, iar pe micii artizani doresc să-i ajute să-și promoveze și dezvolte afacerile. Evenimentul va avea loc la Casino, în Parcul Central din Cluj-Napoca, în perioada 3-5 martie.

 

Expozanţii plătesc o taxă modică de participare fiindcă scopul acestui eveniment nu este acela de a realiza profit din taxa plătită de expozanți, ci de a face cunoscute produsele realizate manual unui public cât mai mare.

ONG-urile au ocazia de a-și face cunoscute produsele. La fiecare ediție organizatorii oferă două standuri asociațiilor ai căror membrii produc lucruri handmade pentru a susține cauzele unor copii bolnavi, mamele care lucrează de acasă, reciclarea etc.

“Am numit acest eveniment festival deoarece reprezintă o sărbătoare a lucrului cu mâinile. Pe parcursul celor trei zile vor avea loc ateliere cu diferite tehnici de lucru atât pentru adulți, cât și pentru copii, momente artistice și seminarii destinate creșterii și dezvoltării unor afaceri handmade”, spune Anca Milchiş, organizatorul evenimentului.
Citiţi mai mult AICI.

Comments

comments

SHARE
Previous articleÎncă un motiv de separare a Europei: diferența de calitate a produselor din Est și Vest
Next articleZona Parcului Etnografic Romulus Vuia, revitalizată cu ajutorul banilor norvegieni
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen − one =