Consiliul Județean Cluj vrea să deschidă un nou drum turistic spre zona Răchițele – Prislop – Ic Ponor

Trimite și altora

drum1Consiliul Județean dorește să deschidă un nou drum turistic care să asigure accesul spre zona Răchițele – Prislop – Ic Ponor, una dintre cele mai frumoase regiuni ale Munților Apuseni. Pentru a permite accesul turiștilor în cele mai bune condiții, Consiliul Județean va plăti asfaltarea unei porțiuni de 1,2 kilometri din drumul județean Scrind – Săcuieu – Bologa.

 

Deja, au început lucrările pentru asfaltarea acestui tronson, care continuă un alt tronson, lung de 4,7 kilometri, care a fost deja asfaltat. Noul drum va asigura o nouă legătură între DN1 și drumul Răchițele – Prislop – Ic Ponor. Acesta va putea duce la dezvoltarea turismului în zonă.

 

„Marele avantaj al lucrărilor de asfaltare de pe acest drum se referă la faptul că în acest fel se deschide o nouă rută de acces, extrem de facilă şi mult mai scurtă, spre una dintre cele mai frumoase zone montane ale judeţului, o alternativă de legătură viabilă între unul din cele mai circulate drumuri naționale din România – DN1 și extrem de atractivele obiective turistice din Munții Apuseni” a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

 

Comments

comments

SHARE
Previous articleRL: Amendă de 50.000 de lei pentru Vodafone
Next articleToate informațiile despre serviciile publice, disponibile la punctul de contact unic electronic
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × five =