Site-ul copilarie.org, lansat de 1 Iunie la Cluj

Trimite și altora

Captură de ecran din 2017.06.01 la 15.48.28Cel mai nou actor de pe piața media clujeană este site-ul copilarie.org. În mod simbolic, acesta a fost lansat chiar de Ziua Copilului, 1 Iunie.

Site-ul a fost fondat de Ramona Săplăcan, unul dintre cei mai experimentați manageri de presă. În trecut, ea a făcut parte din conducerea executivă a grupului Medien Holding, care include publicații precum România liberă, Academia Cațavencu, revistele Căminul sau Casa Mea.

”Acest proiect s-a născut din dorinţa unor părinţi de a ajuta şi înlesni integrarea socio- profesională a copilului, de a-l stimula în a se dezvolta echilibrat prin cunoaştere personală pentru prezent şi viitor, ca în final acesta să-şi urmărească autenticitatea pentru tot parcursul vietii.

Echipa site-ului include colaboratori specializaţi ce îşi vor pune competenţele profesionale în slujba motto-ului „în pas cu tine”.

Complementar activităţii editoriale, platforma va organiza periodic ateliere destinate copiilor și adolescenților. Activităţile vor avea rol formativ şi terapeutic, iar instrumentele cheie vor fi stimularea iniţiativei, exprimarea imaginaţiei şi a creativităţii, mijloace cunoscute drept metode nondirective de armonizare a copilului și adolescentului cu sine însuşi şi cu ceilalţi”, spune Ramona Săplăcan, CEO al copilarie.org.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

20 − fifteen =