Casa în care au înregistrat Black Sabbath, Freddie Mercury, Genesis şi Hawkwind a fost scoasă la vânzare

Trimite și altora

Conacul Glaspant din Capel Iwan, Carmarthenshire, Ţara Galilor, a fost scos la vânzare pe un site de imobiliare din Marea Britanie, pentru suma de 1.1 milioane de lire sterline. Conacul a fost construit în 1741, iar ultima modernizare a şi renovare a avut loc în 1980.

Proprietatea a fost cumpărată în 1970 de Angela Lyle (Tate & Lyle), care a contruit sutdioul de înregistrări. Mare fac al muzicii rock, Agela îşi dorea să creeze hainele starurilor rock care vizitau domeniul. În acelaşi an, studionul a fost folosit de Freddie Mercury şi Black Sabbath. Genesis a înregistrat aici albumul The Lamb Lies Down on Broadway, în 1974.

Studioul de înregistrări se află într-una din multele clădiri anexate conacului în stil gerogian, alături de case de vacanţă de cinci stele, o fermă, un lac, o pădure, grădini şi livezi. Totodată, uriaşa proprietate se vinde “la pachet” cu o afacere cotată la cinci stele în turismul local, inclusiv o pagina web şi un sistem de rezervare bine pus la punct, spun vânzătorii.

Conform “Fine and Country estate agents”, Glaspant Farmhouse a fost construit la începutul secolului al XVIII-lea.

Astăzi, aceasta proprietate cuprinde magnificul conac, o casă cu cinci dormitoare şi două cabane de vacanţă, numeroase clădiri de relaxare şi hambare, dintre care unul este folosit ca un studio de artă. Aici au loc regulat expoziţii şi evenimente de artă.

Sursa foto: www.zoopla.co.uk

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY