Zborurile de pe Aeroportul Internațional Cluj către Bergamo și Treviso au fost anulate până în 3 aprilie

Trimite și altora

Ca urmare a măsurilor luate de guvernul italian, prin care regiunea de nord a Italiei intră în carantină, zborurile operate de compania aeriană Wizz Air  de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj către Bergamo și Treviso au fost anulate până în data de 3 aprilie.

”Rugăm pasagerii să țină legătura cu compania aeriană pentru mai multe informații referitoare la  zborurile pentru care și-au achiziționat bilete de călătorie.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a implementat o serie de măsuri în vederea combaterii răspândirii coronavirusului. În acest sens, au fost  distribuite pasagerilor materiale informative și carduri de alertă, iar călătorii care ajung la Aeroportul Cluj din zonele afectate de coronavirus sunt supuși unor controale medicale. De asemenea, au fost sporite măsurile de igienă din cadrul aeroportului prin igienizarea frecventă a spațiilor publice, iar asistenții medicali din cadrul aeroportului oferă sprijin permanent pasagerilor care au nevoie de sfaturi sau îngrijiri medicale”, spun reprezentanții aeroportului clujean.

Până acum, pe Aeroportul Cluj nu a fost depistată nici o persoană care să prezinte simptomatologia infectării cu coronavirus.

Comments

comments

SHARE
Previous articleNumărul de angajați din industria serviciilor de afaceri din Cluj va crește cu 10% în 2020
Next articleCompaniile private oferă finanțări universităților clujene
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

6 + 11 =