Pădurea Hoia atrage tot mai mulți turiști pasionați de paranormal

Trimite și altora

Unul dintre cele mai stranii locuri din România se află lângă Cluj. Pădurea Hoia sau Pădurea Baciului are reputația că ar fi un loc unde se întâmplă fenomene paranormale. Copacii contorsionați, care cresc în grupuri de câte doi sau câte trei, întăresc senzația de straniu. O serie de profesori clujeni, inclusiv profesori universitari, susțin că în această pădure se produc fenomene inexplicabile. Reputația Pădurii Hoia atrage turiști din toată lumea.

Transilvania nu este doar tărâmul legendelor despre Dracula, ci și locul unde se află o pădure stranie. Pădurea Hoia are o suprafață de 300 de hectare, iar în anumite părți ale ei au fost observate lucruri ciudate, precum copaci contorsionați. Unii dintre cei pasionați de fenomene paranormale cred că în această pădure de la marginea Clujului s-ar fi produs lucruri care nu pot fi explicate rațional. Pădurea Hoia a fost și subiect de documentar pe BBC.

Accesul cel mai ușor în Pădurea Hoia este asigurat pe drumul de pământ care mărginește Parcul Etnografic Romulus Vuia. Turiștii merg cu mașina sau cu autobuzul până la marginea parcului etnografic, iar de acolo pe jos. Alții preferă să ajungă în zonă cu bicicletele.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY