Dacian Cioloș: Universitățile de Științe Agricole și Medicină Veterinară ar putea contribui la relansarea învățământului liceal agricol

Trimite și altora

Fostul premier al României și fost comisar european pentru Agricultură, Dacian Cioloș, a lansat, la Cluj, un apel către universitățile de științe agricole și medicină veterinară din întreaga țară să se implice în refacerea învățământului liceal agricol. El crede că, dacă vor fi conectate bazele didactice ale universităților și liceelor agricole, va crește interesul tinerilor pentru acest domeniu.

Dacian Cioloș a menționat că el însuși a absolvit un liceu agricol. Fostul premier a făcut aceste declarații în cadrul unei conferințe organizate de Facultatea de Horticultură a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj, cu prilejul împlinirii a 40 de ani de la fondarea acestei facultăți. Dacian Cioloș se numără prin absolvenții facultății clujene.

La ceremonie au mai participat foștii premieri Emil Boc și Sorin Câmpeanu, fostul vicepremier Ioan Rus, rectorul universității agronomice clujene, Cornel Cătoi, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Istvan Vakar și alți reprezentanți ai mediului public și academic din țară și din Europa.

Comments

comments

SHARE
Previous articleBuzzNews.ro: Noua taxă auto va apărea până la finele anului 2017. Și o analiză PwC pe această temă
Next articleSfat de business: Cum să alegi cea mai potrivită formă pentru start-up-ul tău
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

14 − one =