Șeful Colegiului Psihologilor a rămas fără titlul de doctor

Trimite și altora

Directorul general al Colegiului Psihologilor din România, Laurențiu Iulian Ștefan, a rămas fără titlul de doctor în psihologie. Decizia a fost luată de CNATDCU, forul care atestă titlurile de doctor în științe.

Directorul general al Colegiului Psihologilor din România avea teza de doctorat cu titlul ”Coordonate psihologice privind stabilirea discernământului pentru fapte penale săvârșite de minori”. Pentru retragerea titlului de doctor au votat 45 de membri din cei 55 ai Consiliului. Decizia poartă semnătura președintelui Consiliului General al CNATDCU, academicianul Ionel Valentin Vlad, care este și președintele Academiei Române. Laurențiu Iulian Ștefan nu a comentat până acum această decizie.

 

Decizia poate fi consultată AICI

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: Directorul BVB pleacă. Bursa de la Varșovia, în anticameră. Bucureștiul, încă pe trotuar
Next article30 la sută din forța de muncă a României se află în străinătate
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

12 − 11 =