Univers T, premiat la Gala Media de Excelență

Trimite și altora

Echipa Univers T a fost premiată la Gala Media de Excelență, la secțiunea Business. Pentru acest prestigios premiu, Univers T a fost nominalizat de Travel Mix TV, cea mai importantă televiziunea națională axată pe turism.

”Le mulțumesc celor de la Travel Mix TV. Aceste premiu reprezintă o surpriză plăcută și, totodată, o nouă recunoaștere a eforturilor echipei Univers T. În acest an, am mai primit premii oferite de Camera de Comerț și Industrie a României, precum și de Camera de Comerț și Industrie Cluj. Aceste distincții sunt rezultatul muncii în echipă. Aici, elementul – cheie este continuitatea, pentru că sunt unii dintre angajați care lucrează chiar de la deschiderea hotelului, în 1985. De asemenea, doresc să le mulțumesc clienților noștri”, a spus reprezentantul Univers T, Valentin Lungu. El a urcat pe scena Operei Naționale Române din Cluj, alături de directorul adjunct al Univers T, Viorel Luca, pentru a primi premiul de excelență. 

Comments

comments

SHARE
Previous article#Colectiv la doi ani: şi-au luat ţara înapoi
Next articleBalcicul dintr-un gând de toamnă
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × 3 =