RFI: Clujul, cel mai atractiv oraș pentru investiții

Trimite și altora

Peste jumătate dintre locuinţele livrate în România anul trecut în cele mai mari şapte pieţe rezidenţiale au fost în proiecte amplasate în localităţile limitrofe marilor oraşe, arată unui raport întocmit de o companie de consultanţă imobiliară, citat de news.ro. Periferiile orașelor au fost intens dezvoltate până în 2016. Lucrurile se schimbă însă, afirmă Cătălin Grigore, dezvoltator imobiliar.

Zona limitrofă rămâne atractivă pentru cei cu venituri mici și medii, iar centrul marilor orașe, așa numita zonă zero, atrage devoltatorii segmentului de lux, pentru care există cerere, explică dezvoltatorul imobiliar segmentarea pieței. La acest moment, Clujul a devansat Bucureștiul și este cel mai atractiv oraș pentru dezvoltatorii imobiliari, mai spune Cătălin Grigore.

Ascultați materialul AUDIO aici.

Comments

comments

SHARE
Previous articleElevii clujeni primesc lecții juridice de la avocați clujeni
Next articleMaghiarii de la WizzAir recrutează stewardese la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five × 4 =