Consiliul Județean a predat Ministerului Sănătății amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgență Cluj

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a predat Ministerului Sănătății, prin intermediul unui protocol de predare-primire, terenul pe care va fi edificat viitorul Spital Regional de Urgență de la Cluj. Terenul cu pricina se află în comuna Florești.

Predarea efectivă a terenului și semnarea acestui document reprezintă ultimul pas procedural legal din partea Consiliului Județean Cluj pentru realizarea spitalului. Este vorba de un teren cu o situație juridică pe deplin clarificată și fără niciun fel de probleme, nesupus nici unor cereri de revendicare, negrevat de sarcini și care nu face obiectul nici unui litigiu.

      

Comments

comments

SHARE
Previous articleFloreștiul a devansat Clujul la capitolul investiții rezidențiale
Next articleOPINIE. 10 căi pentru ca România să revină demnă și respectată ăn Europa anilor 2050
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × 1 =