Petiţie on-line: Avocatul Poporului, rugat să atace la Curtea Constituţională revoluţia fiscală

Trimite și altora

Sindicatul IT din Timişoara a lansat o petiţie on-line prin care îl roagă pe Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, să atace la Curtea Constituţională Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului prin care a fost adoptată aşa-zisa revoluţie fiscală. Potrivit organizaţiei timişorene, reglementările fiscale vor afecta şase milioane de contracte de muncă, potrivit ClujToday.ro.

 

Potrivit iniţiatorilor petiţiei, cei mai afectaţi vor fi angajaţii din sectorul IT, dar şi cei din sectorul de cercetare, angajaţii cu normă parţială, angajaţii sezonieri, cei cu dizabilităţi sau cei ai firmelor aflate în insolvenţă. De asemenea, vor fi afectaţi angajaţii cărora angajatorii refuză să le mărească salariile nete.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDouă festivaluri clujene, nominalizate la European Festival Awards 2017
Next articlePeste 295.000 de hectare de păduri virgine, identificate în România de către Greenpeace
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × one =