O nouă fabrică de aluminiu în Transilvania

Trimite și altora
SONY DSC

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare va acorda un împrumut în valoare de 25 de milioane de euro pentru construirea unei noi fabrici de aluminiu în Transilvania. Ea va fi localizată în Medieșu Aurit, din Satu Mare. Specialiștii Universității Tehnice din Cluj-Napoca vor fi implicați în pregătirea viitorilor angajați ai acestei unități de producție.

Valoarea totală a investiției este de 44 de milioane de euro. Fabrica va fi proprietatea Alu Menziken, subsidiara companiei Montana Tech Components AG. Cei mai mulți dintre clienții noii fabrici vor fi companii din industria auto. În nordul țării a mai fost construită recent o fabrică de aluminiu, deținută de Universal Alloy Corporation Europe, în județul Maramureș. Această fabrică produce diferite componente pentru industria aerospațială.

Comments

comments

SHARE
Previous articleABC-ul Afacerii Tale 2017 – cel mai puternic eveniment de business din județul Arad, ediţia a III-a
Next articleParlamentul a aprobat proiectul de lege pentru cumpărarea de rachete Patriot
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × five =