ABC-ul Afacerii Tale 2017

Trimite și altora

Ieri, Continental Forum Arad a găzduit cel mai puternic eveniment de business din Arad, „ABC-ul Afacerii Tale”, organizat de BrainiAd Marketing. Evenimentul, ajuns la a treia ediţie, s-a dovedit a fi un real succes. În acest an organizatorii au asigurat prezenţa unor speakeri de excepţie: Andrei Lucaci – Legal Advisor la Casa de Avocatură Ţundrea şi Asociaţii, Ladislau Szoke-Brix – Cladiri Inteligente, Andreas Pitters – training manager Exolux, Cristian Tuns – formator în vânzări şi antreprenor la Afaceri România.eu, Hedi Hoka – doctor în Psihologie-Leadership şi Business Coach, autor al bestseller-ului „Iubesc să fiu femeie”, Ionela Chiluţ – Channel Account Manager la Bitdefender, conf. univ. dr. Cristina Nicolaescu – expert contabil. Temele abordate au stârnit interesul, iar participanţii, antreprenori cu afaceri de succes din Arad au găsit noţiunile noi prezentate foarte utile şi aplicabile.
Ediţia din acest an a evenimentului „ABC-ul Afacerii Tale” a creat un cadru perfect pentru un mediu de business dinamic, ceea ce rezonează cu sloganul „Cel mai Puternic Eveniment de Business Din Arad”.
Parteneri la „ABC-ul Afacerii Tale” au fost Bitdefender, Continental Hotels, Man Protection SRL, GB Apartments, In Time Design, Raymedia, Nini Design Studio, Mobila Lia Ardelean, CLG Fokus, Kiss FM, Inarad.tv.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCine este noul șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate
Next articleDe ce a devenit Clujul un oraș-magnet
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

10 − one =