ABC-ul Afacerii Tale 2017 – cel mai puternic eveniment de business din județul Arad, ediţia a III-a

Trimite și altora

BrainiAd Marketing organizează miercuri, 22 noiembrie, ediţia a III-a a celui mai puternic eveniment de business din judeţul Arad, „ABC-UL AFACERII TALE”, într-o locație elegantă și centrală, Hotel Continental Forum. La eveniment vor participa antreprenori cu afaceri de succes, participanți anual la “Topul Firmelor” din județ, precum și partenerii cei mai activi în mediul de afaceri arădean, ONG-uri care desfășoară proiecte antreprenoriale, reprezentanți ai băncilor și multinaționalelor locale.
La fel ca şi la ediţiile precedente, „ABC-UL AFACERII TALE” va permite participanților să se pună la curent cu cele mai noi informații din mediul de business, pentru a crea noi contacte și a găsi noi parteneri de afaceri. „Am decis să continuăm acest gen de evenimente, datorită succesului de care s-au bucurat primele două ediţii. Putem deja să afirmăm faptul că ABC-ul Afacerii Tale a devenit un etalon pentru performanţa în afaceri dar şi pentru mediul economic arădean. Speakerii care ne vor onora cu prezenţa anul acesta sunt nume cunoscute, iar participanţii la eveniment vor avea cu siguranţă şansa de a afla cele mai noi trenduri în domeniul business-ului performant”, a declarat Bogdana Teglaș, organizator al manifestării de business.

Programul evenimentului va fi următorul:
10:00 – 11:00 – Primirea și înregistrarea participanților
11:00 – 14:00 – Conferința
14:00 – 15:00 – Prânz
15:00 – 16:00 – Workshopuri si Business networking

Evenimentul are și o pagina de Facebook:
https://www.facebook.com/ABCulAfaceriiTale

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: Învățământul superior, remodelat în funcție de ”domenii prioritare”
Next articleO nouă fabrică de aluminiu în Transilvania
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen − 2 =