Trimite și altora
Digital Camera

O nouă aplicație pentru telefonul mobil, intitulată Colinele Transilvaniei, îi ajută pe turiști să descopere una dintre cele mai frumoase regiuni ale României. Deocamdată, aplicația este disponibilă pe Google Play, în limbile română, engleză și germană.

Această aplicație a fost dezvoltată de WWF România, în parteneriat cu Asociația Mioritics. Reprezentanții WWF România descriu regiunea Colinele Transilvaniei, situată la întâlnirea dintre județele Mureș, Brașov și Sibiu drept ultimul piesaj cu adevărat medieval din Europa.

De asemenea, ei au remarcat biodiversitatea și stilul de viață tradițional care pot fi întâlnite în comunitățile care fac parte din această regiune.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTop Capital: Simona Halep, cea mai de succes româncă
Next articleZi de doliu. Majestatea Sa Regele Mihai I s-a mutat la Părintele Ceresc
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × 5 =